Obědy

Obědové menu a speciality

Týdenní obědové menu

28.4. – 2.5.2025

Pondělí

ŠPENÁTOVÁ S KRUTONY  0,3 l (A1,3,7,9,12)39,-
1. 240g PEČENÉ KUŘE NA POMERANČÍCH, kuskus  (A1,3,6,7,8,9,10,12)155,-
2. 150g TRHANÉ VEPŘOVÉ BBQ, pečené  brambory, dip  (A1,3,6,7,8,9,10,12)165,-
3. 150g FILÁTKO Z OKOUNÍKA NA BYLINKOVÉM MÁSLE, restovaná zelenina    (A1,3,4,7,10,12)169,-
4. 250g TORTILLA S KUŘECÍM FAJITAS, zeleninou a dipem, hranolky\salát   (A1,3,7,10,12)175,-
5. 350g SALÁT CAESAR S KUŘECÍM MASEM   (A1,3,4,7,10,12)175,-
  

Úterý

FAZOLOVÁ S KLOBÁSOU    0,3 l (A1,3,7,9,12) 39,-
1. 150g NAŠE SEKANÁ S VEJCEM, bramborová kaše, okurek (A1,3,7,8,9,10,12)155,-
2. 150g VEGE KUNG PAO,  jasmínová rýže   (A1,3,5,6,7,8,11,12)159,-
2. 350g RESTOVANÉ NUDLE S KUŘECÍM GYROSEM a zeleninou  (A1,3,5,6,7,10,11,12)169,-
4.250g TORTILLA S KUŘECÍM FAJITAS, zeleninou a dipem, hranolky\salát   (A1,3,7,10,12)175,-
5.350g SALÁT CAESAR S KUŘECÍM MASEM   (A1,3,4,7,10,12)175,-
  

Středa

ASIJSKÁ KACHNÍ SE ZELENINOU A KOKOSOVÝM MLÉKEM   0,3 l (A1,3,7,9,12)    45,-
1. 350g  DÝŇOVÉ RISOTTO S KRÉMOVÝM SÝREM a semínky  (A1,7,8,10,12)155,-
2. 150g KUŘECÍ STEAK S PEPŘOVOU OMÁČKOU, pečené brambory   159,-
3. 150g ŘÍZEK Z PANENKY, bramborová kaše  (A1,3,7,8,9,10,12)169,-
4. 350g SALÁT CAESAR S KUŘECÍM MASEM   (A1,3,4,7,10,12)175,-
5. 350g BIBIMBAP – Korejská rýžová miska s vepřovým masem a zeleninou (A1,3,5,6,7,9,11,12) 175,-
  

Čtvrtek

ZAVŘENO STÁTNÍ SVÁTEK

Pátek

ZAVŘENO CELOZÁVODNÍ DOVOLENÁ

Váha masa uvedena v syrovém stavu. Menu s sebou: krabička 10,- / ks

Přejít nahoru